Een aantal van onze keuzemenu´s op een rijtje.
U kunt ook zelf een menu samenstellen uit de onderstaande menu´s of uit onze menukaart.

Menu´s voor groepen vanaf 10 personen (vooraf reserveren)

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, aardappelgratin, warme groenten, gemengde salade en de bijpassende sausjes.


Zevende hemel menu: (€ 16,50 p.p.)

voorgerecht: Keuze uit twee soorten soep.
hoofdgerecht: Alle gekheid op een stokje; vleesspies met kipfilet, ui, bacon en paprika, of
                        een visspies.
nagerecht: Manneke... uit Brussel; wafel met kersen en slagroom.


Duveltjes menu: (€ 18,50 p.p.)

voorgerecht: Keuze uit twee soorten soep.
hoofdgerecht:  dronken varkentje, varkenshaas met spek,champignons en kaassaus of
                            bief met pepersaus of zalm in teriyakkisaus

nagerecht
: Kaneelijs met kletskoppen, kaneellikeur en slagroom.


Duveltjes menu 2: (€ 23,50 p.p.)

zelfde als het duveltjes menu, i.p.v. soep, keuze uit de volgende voorgerechten:
Gouwe ouwe; carpacio van ossehaas, kaas, pijnboompitjes, olijven, olijfolie en
balsamico dressing.
of
salade met gerookt zalmmootje


´t Hemelse menu: (€ 28,50 p.p.)

voorgerecht: Stoned als een garnaal; hollandse garnalen, garnalenkroketjes,
                        en butterfly-garnalen, of
                       Italiaanse klassieker;dunne plakjes kalfsvlees met tonijnmayonaise.

hoofdgerecht: Aards genoegen; kalfsoester met rucola, parmazaanse kaas en truffelsaus, of
                         trouw aan de kabeljauw, rauwe ham en dillensaus.

nagerecht: Engelenijs; chocolade- en vanilleijs met advocaat, warme chocoladesaus en
                     tia-maria.


Engelen menu: (€ 32,50 p.p.)

voorgerecht: Engelensalade met parmaham, asperges, ei, kaas en kappertjesmet pesto dressing,
                       of rokertje, gerookte zalm, gerookte forelfile en gerookte makreel.

hoofgerecht: Hemelse heerlijkheid; bief met spekjes, ui en truffelsaus, of
                        Scholrolletjes met zalm en garnaaljes.

nagerecht: Kaasplankje of  grand dessert.


Apenkoppen menu t/m 11 jr: (€ 8,50 p.p.)

voorgerecht: Pannetje soep of spies met augurk en cervelaat

hoofdgerecht: friet met kroketje, firkandal of kiphapjes.

nagerecht: Kinderijsje met smarties.